dijous, 9 de desembre del 2010

Conclusions del pla d’intervenció

Objectius
-       Extreure conclusions.
Descripció del treball
Després d’haver analitzat el pla realitzat, podem dir que s’ha fet una valoració positiva del desenvolupament d’aquest. La utilització de racons ha estat una bona metodologia per treballar la lectoescriptura i els processos psicològics bàsics. Gràcies a que en aquest tipus d’activitats es formen grups reduïts, es pot atendre més individualment afavorint la diversitat que hi pugui haver dins del grup-classe.
Un altre punt positiu ha estat, el fet de poder detectar nens amb dificultat. A partir de cada racó, s’ha pogut observar millor aquests nens. Per tant, es podrà ja començar a intervenir per poder evitar dificultats més greus en un futur.
També hem de destacar del pla que s’ha aconseguit una major motivació i estimulació envers la lectoescriptura. Els nens i nenes demanaven més vegades realitzar algunes activitats i a més estaven més atents a les explicacions de les mestres. A partir d’aquesta estimulació i detecció esmentada abans, es vol aconseguir que en el temps es pugui prevenir moltes dificultats abans de que sorgeixin.
Un altre punt a tenir en compte ha estat relacionar cada racó amb un animal ja què també han aprés aspectes d’aquests. Per tant, la conclusió final extreta del pla dut a terme és una valoració bona per part de tots els implicats, psicopedagog i mestres.
Observacions personals
En aquest apartat vull remarcar la importància del treball en equip i de la col·laboració de tots els implicats. Un pla no tindria els mateixos resultats si no es fa en comú. Valoro molt la cooperació de la tutora i l’ajudant de mestre a l’hora de realitzar i avaluar les activitats dutes a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada