dissabte, 11 de desembre del 2010

Propostes de millora i continuïtat

Objectius
-       Proposar millores en el pla.
-       Estudiar la possibilitat de continuar amb el programa.
Descripció del treball
Després de l’anàlisi de cada racó i d’haver extret conclusions, podem realitzar propostes de millora. Es poden fer modificacions de caràcter puntual en algunes fitxes o jocs. Una altra possible proposta de cara a noves intervencions, podria ser anar variant el tipus de fitxes o jocs per a què no es facin repetitius però treballant els mateixos aspectes.
Pel que fa al plantejament de continuar el programa, s’ha de dir que a l’haver obtingut resultats positius, es creu convenient seguir amb el pla els pròxims mesos i cursos. Fins i tot, també es planteja dur-lo a terme a altres classes d’infantil amb l’objectiu de desenvolupar un programa de detecció i prevenció a nivell general. A més a més, també es realitzarien les altres activitats previstes dins del programa per a desenvolupar un pla de centre amb l’objectiu de millorar en la lectura i l’escriptura, fonaments bàsics de qualsevol aprenentatge.
Observacions personals
D’aquesta fase, destacaria la importància d’analitzar tots els punts que es puguin millorar i anotar-los. D’aquesta manera quan es torni a dur a terme el pla ja es podran introduir els canvis millorant el procés d’intervenció anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada