divendres, 5 de novembre del 2010

Organització del projecte

Objectius
- Plantejar la proposta de projecte a la psicopedagoga del centre.
- Exposar les fases del pla.
- Acordar com i quan es durà a terme el pla d'actuació.

Descripció del treball
Durant el mes de setembre i principis de novembre, he mantingut diverses reunions amb la psicopedagoga del centre per exposar el projecte a dur a terme. En aquestes reunions hem acabat de definir el projecte inicial, el qual es basava en dos actuacions. La primera, en una intervenció a l'aula de P4 a través de la realització de racons amb activitats de prevenció de dificultats i l'altra actuació prevista, era una intervenció individual a un nen de primer amb dificultats. Després de plantejar els dos casos i analitzar-los, es va arribar a l'acord de què només dugués a terme un dels dos, ja què no disposava de temps suficient.

Pel que fa les fases del pla, també vam realitzar alguns canvis relacionats amb els objectius de cada fase i els indicadors d'avaluació. També vam reorganitzar la temporització. Un cop posat en comú el projecte i haver reorganitzat les fases, es va decidir començar a dur a terme la primera fase del pla.

Observacions personals
Al principi, he de dir, que em va costar una mica organitzar tot el projecte i redactar les diferents fases que havia de realitzar. Però, en tot moment, la psicopedagoga del centre em va orientar i guiar per acabar de perfilar els dubtes que tenia. D'aquest apartat, remarcaria, la importància que té, com a futura psicopedagoga, tenir una bona organització i uns objectius clars de les tasques a realitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada